SOFYSIO fysiotherapie is aanwezig op drie locaties in Wageningen, die allemaal hun specificiteit en voordelen hebben.

Fysiotherapie in Medisch Centrum Kortenoord

Uw gezondheid staat centraal bij de medisch centrum Kortenoord. In het medisch centrum SOFYSIO werkt samen in zorgprogramma’s met als doel om de kwaliteit van zorg voor patiënten te verbeteren.

Binnen een zorgprogramma zetten verschillende zorgaanbieders zich gezamenlijk in voor de behandeling van uw zorgvraag. Hierbij kunt u denken aan een samenwerking tussen
huisartsen, ziekenhuis specialisten, fysiotherapeuten, diëtisten, podotherapeut, psychologen.

Wij zien u als mens en dus méér dan alleen uw ziekte. Onze zorg sluit daar op aan . Wij willen u begrijpen en u helpen te begrijpen wat er aan de hand is. We luisteren naar wat voor u het belangrijkste is. En we bepalen samen met u wat voor u optimaal is.

Fysiotherapie in sportcentrum MyLife (Plataan)

Het beste fitness- en sportcentrum van Wageningen is MyLife! en daar hebben we onze tweede praktijk. Het is de ideale plek om u te begeleiden bij uw herstel, alleen of in groep.
We kunnen alle apparatuur in de sportzaal gebruiken tijdens uw herstel en bieden u voordelen bij MYLIFE als patiënt van SOFYSIO.
Ook onze leefstijlcoach Nicole Lucas staat voor u klaar om u te ondersteunen bij uw herstel.

Fysiotherapie op de campus van Universiteit Wageningen

De Wageningen Universiteit heeft een eigen medisch centrum. Daar zit ook onze praktijk in het Student Medical Center Wageningen, in gebouw Nexus. Door dicht bij u te zijn en een meer talen te kunnen spreken (Nederlands, Engels of Frans), kunnen we uw behoeften en problemen begrijpen en samen de beste manier vinden om te herstellen.

Welke locatie u ook nodig heeft, neem contact met ons op via sofysio.nl! en we helpen u graag verder.